Over ForMacMinds

Mijn naam is Remco Verburgh en in augustus 2012 heb ik mijn automatiseringsbedrijf ForMacMinds opgericht. Ik ben opgeleid als elektrotechnicus en ICT-specialist geworden. Hoewel ik een voorliefde heb voor de Apple Macintosh – ofwel de Mac – ben ik er niet aan verbonden. Ik ben ook thuis in de wereld van de pc’s en Windows en ondersteun ook andere soft- en hardware, zoals Microsoft Office of diverse randapparatuur van allerlei merken. Ik ben er zowel voor particulieren als bedrijven.

Visie:

Alles wordt met de dag elektronischer. Of je wilt of niet: je ontkomt er eigenlijk niet aan erin mee te gaan. De wereld om je heen doet dat immers ook, of die wereld nu bestaat uit een nichtje dat wil skypen of zoomen, medewerkers die willen thuiswerken of uit het zakelijk beheer van meerdere type servers. Het lijkt wel alsof iedereen verstand heeft van ICT, behalve u. Daarbij kost het veel tijd om je in deze materie te verdiepen, en het in vaste dienst nemen van een expert is duur.

Ik kan u laten zien dat dat wel meevalt en hoe u meekunt met de toekomst, zonder dat u direct met ingewikkelde technieken of hoge kosten te maken krijgt. Vaak is de oplossing (of reparatie) namelijk eenvoudiger dan u denkt. Ik help u de brug over te steken.
Klik op de link voor een uitgebreide lijst van mijn werkervaring, gevolgde opleidingen en behaalde certificaten.